Цукор у харчуванні людини
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені дані щодо впливу цукру і цукрозамінників на організм людини, проаналізовані причини антицукрової пропаганди, підкреслена необхідність розширення асортиметну вітчизняних цукропродуктів і цукрозамінників.
The following information in relation to influence of sugar and sugar substitutes on the human body, analysed reasons of antisaccharine propaganda, underline necessity of expansion of asortimetnu domestic sugar products and sugar substitutes.
The following information in relation to influence of sugar and sugar substitutes on the human body, analysed reasons of antisaccharine propaganda, underline necessity of expansion of asortimetnu domestic sugar products and sugar substitutes.
Опис
Ключові слова
цукор, сахар, sugar, цукропродукти, цукрозамінники, раціональне харчування, асортимент, метаболізм, вуглеводи, фруктоза, ступінь солодкості, крохмаль, кафедра технології цукру і підготовки води, степень сладости, крахмал, sugar products, sugar substitutes, rational feed, assortment, metabolism, carbonhydratess, glucose, fructose, degree of solodkost, starch
Бібліографічний опис
Штангеєва, Н. І. Цукор у харчуванні людини / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко // Цукор України. – 2007. – № 3. – C. 2-4.