Цукор у харчуванні людини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені дані щодо впливу цукру і цукрозамінників на організм людини, проаналізовані причини антицукрової пропаганди, підкреслена необхідність розширення асортиметну вітчизняних цукропродуктів і цукрозамінників.
The following information in relation to influence of sugar and sugar substitutes on the human body, analysed reasons of antisaccharine propaganda, underline necessity of expansion of asortimetnu domestic sugar products and sugar substitutes.

Опис

Ключові слова

цукор, сахар, sugar, цукропродукти, цукрозамінники, раціональне харчування, асортимент, метаболізм, вуглеводи, фруктоза, ступінь солодкості, крохмаль, кафедра технології цукру і підготовки води, степень сладости, крахмал, sugar products, sugar substitutes, rational feed, assortment, metabolism, carbonhydratess, glucose, fructose, degree of solodkost, starch

Бібліографічний опис

Штангеєва, Н. І. Цукор у харчуванні людини / Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко // Цукор України. – 2007. – № 3. – C. 2-4.

Зібрання