Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені результати оцінювання зміни показників якості та безпеки борошняних кондитерських виробів в процесі зберігання. Запропоновано використання профільного методу сенсорного аналізу для розробки рекомендацій щодо терміну придатності кондитерських виробів.
These results of evaluating changes the quality and safety of pastry products during storage. The use of sensory analysis profile method to develop recommendations on the shelf life of confectionery.
Опис
Ключові слова
якість, безпека, кондитерські вироби, зберігання, термін придатності, quality, safety, confectionery, storage, shelf life, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Олексієнко, Н. В. Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання / Н. В. Олексієнко, Л. М. Неделіна // Продовольча індустрія АПК – 2012. – № 4. – С. 22–24.