Спосіб виробництва сироваткового напою (Патент на винахід № 99573)
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва сироваткового напою, який включає відбір і освітлення сироватки, пастеризацію, охолодження, фасування, який відрізняється тим, що перед фасуванням у сироватковий напій додають натуральний ароматизатор «Лимонно-кминний аромат» у кількості 0,02-0,04%.
Method of manufacturing whey drink, which includes the selection of lighting and whey, pasteurization, refrigeration, packaging, wherein that before filling in whey drink added natural flavoring "Lemon-caraway flavor" in the amount of 0.02-0.04%
Опис
Ключові слова
концентрат квасного сусла, kvass wort concentrate, закваска, yeast, харчові волокна, dietary fiber, молочна сироватка, whey, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 99573 UA, МПК А 23 С 21/08 Спосіб виробництва сироваткового напою / Грек О. В., Красуля О. О., Хижняк Н. О. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № а 2011 12462 ; заявл. 24.10.2011 ; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16, 2012 р.