Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлені результати практичних досліджень сферіфікаціі як інноваційного методу молекулярної гастрономії, який дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value.

Опис

Ключові слова

молекулярна гастрономія, сферифікація, сфери, molecular gastronomy, spherification, spheres, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Арпуль, О. В. Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв / О. В. Арпуль, О. П. Ворона // Перспективи розвитку наукових досліджень в 21-му столітті : Збірник наукових доповідей. - 2013. – С. 29-30.

Зібрання