Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті досліджено можливість застосування лактозброджуючих дріжджів для ферментації сироваткових напоїв. Визначено штам дріжджів та раціональні режими ферментації сироваткового сусла з підвищеною в’язкістю. In this article investigated the possibility of using lactose-fermenting yeast for fermentation drinks based on milk whey. Defined yeast strain and rational modes of fermentation whey mash with high viscosity
Опис
Ключові слова
молочна сироватка, молочная сыворотка, whey, напій бродіння, напиток брожения, fermentation drink, дріжджі, дрожжи, yeast, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Грек, О. В. Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості / О. В. Грек, О. О. Красуля // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. — 2012. — Вип. 131. — С. 297-301.