Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті досліджено можливість застосування лактозброджуючих дріжджів для ферментації сироваткових напоїв. Визначено штам дріжджів та раціональні режими ферментації сироваткового сусла з підвищеною в’язкістю. In this article investigated the possibility of using lactose-fermenting yeast for fermentation drinks based on milk whey. Defined yeast strain and rational modes of fermentation whey mash with high viscosity

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, молочная сыворотка, whey, напій бродіння, напиток брожения, fermentation drink, дріжджі, дрожжи, yeast, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. В. Застосування лактозброджуючих дріжджів в технології ферментованих сироваткових напоїв підвищеної в’язкості / О. В. Грек, О. О. Красуля // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. — 2012. — Вип. 131. — С. 297-301.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced