Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Конспект лекцій викладає основні джерела небезпеки, пов’язані з харчовими продуктами, а також методи хіміко-аналітичного контролю нешкідливості та основні етапи аналізу харчових продуктів на вміст токсичних компонентів. Lectures outlines major sources of danger associated with food, as well as methods of chemical-analytical control of food harmlessness and stages of food analysis on the content of toxic components.

Опис

Ключові слова

нешкідливість харчових продуктів, методи контролю, food safety, methods of control, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Дроков, В. Г. Нешкідливість харчових продуктів та методи ії контролю : конспект лекцій з дисц. "Методи контролю харчових продуктів та сировини на нешкідливість" для студ. V к. спец. 7.091701 "Технологія зберіг. та перероб. зерна" та 7.091702 "Технологія хліба, конд., макар. виробів та харчоконцент." ден. та заоч. форм навч. - К. : НУХТ, 2004. - 23 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced