Дослідження впливу хмелю на мікрофлору хліба

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В роботі дано кількісну оцінку бактерицидної дії ароматичного сорту хмелю на контамінуючу мікрофлору хліба та активність дріжджів і молочнокислих бактерій. Показано, що хміль у дозуванні 0,04 – 0,08 % до маси борошна не впливає на життєдіяльність дріжджів і проявляє інгібуючий вплив на молочнокислі бактерії. The quantitive estimation of bacterial effect of aroma hop to the contaminative bread microflora and activity of yeast and milk acid bacterias has been given in the paper. It has been observed that hop in 0,04 – 0,08 % to the weight of flour does not effect to the yeast activity and inhibiting the milk acid bacterias.

Description

Citation

Дослідження впливу хмелю на мікрофлору хліба / В. Г. Юрчак, Н. М. Грегірчак, В. П. Рак, М. І. Ганжа // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 6. – С. 45–47.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By