Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 30487)

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва збагачених рослинним білком макаронних виробів із пшеничного борошна з додаванням в рецептуру в якості поліпшувача борошна люпину харчового та колоїдного розчину желатину. The production method of vegetable protein-enriched macaroni foods made of wheat flour with supplement of food lupine flour and gelatin colloidal solution to the recipe as an improvers.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, пшеничне борошно, борошно люпину харчового, желатин, macaroni foods, wheat flour, food lupine flour, gelatin, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пат. № 30487 А Україна, МПК (2000) 6 А23L 1/16. Макаронні вироби / О. В. Ширкунова, В. Г. Юрчак, Т. В. Корж, О. А. Безщасна, В. В. Манк; заявник та власник Національний університет харчових технологій. – № 98052487; заявл.13.05.1998; опубл. 15.11.2000, Бюл.№6-ІІ.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced