Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 30487)
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва збагачених рослинним білком макаронних виробів із пшеничного борошна з додаванням в рецептуру в якості поліпшувача борошна люпину харчового та колоїдного розчину желатину.
The production method of vegetable protein-enriched macaroni foods made of wheat flour with supplement of food lupine flour and gelatin colloidal solution to the recipe as an improvers.
Опис
Ключові слова
макаронні вироби, пшеничне борошно, борошно люпину харчового, желатин, macaroni foods, wheat flour, food lupine flour, gelatin, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Пат. № 30487 А Україна, МПК (2000) 6 А23L 1/16. Макаронні вироби / О. В. Ширкунова, В. Г. Юрчак, Т. В. Корж, О. А. Безщасна, В. В. Манк; заявник та власник Національний університет харчових технологій. – № 98052487; заявл.13.05.1998; опубл. 15.11.2000, Бюл.№6-ІІ.