Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Методом диференціальної скануючої калориметрії вивчено зміни, що протікають у жировій фазі вершкового масла, збагаченого порошком моркви в процесі його зберігання. Встановлено вплив добавки порошку моркви, отриманої способом холодного розпилювального сушіння, на процеси кристалізації гліцеридів.
The method of differential scanning calorimetry study the changes occurring in the fat phase of butter-rich powder of carrots during storage. The effect of the addition of carrot powder, obtained by cold spray drying, the crystallization of glycerides.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, buttter, порошок моркви, carrot powder, диференціальна скануюча калориметрія, differential scanning calorimetry, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Вашека, О. М. Теплофізичні дослідження вершкового масла, збагаченого порошком моркви / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Молочна промисловість. - 2007. - №6(41). - С. 38 - 40.