Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання нової хмелевої сировини у пивоварінні дасть змогу отримати пиво високої якості різних сортів із оптимальною специфічною гіркотою, ароматом та смаком, а також з відмінними фізико-хімічними показниками. Use of new materials hop in brewing beer give you the highest quality of different varieties and optimizing specific bitterness, aroma and taste, as well as with different physicochemical characteristics.Keywords: hmelepreparat, the magnitude of bitterness, polyphenols, isomerized extract.

Опис

Ключові слова

хмелепрепарат, величина гіркоти, поліфеноли, ізомеризований екстракт, hmelepreparat, amount of bitterness, polyphenols, isomerized extract, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Використання ізомеризованого екстракту хмелю в пивоварінні / З. М. Романова, В. Л. Прибильський, В. С. Зубченко, А. Самоловова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 24. - С. 29-31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced