Вплив лазерного опромінювання на ферментативні процеси у пивоварінні

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені результати дослідження впливу лазерного опромінювання на активність ферментативних процесів при затиранні зернопродуктів у пивоварінні. Визначений оптимальний час впливу лазерного опромінювання на затори (естрактивні розчини зернопродуктів) для підвищення стабільності пивного сусла і покращення його якості. The influence of the constant lazer rays and x-rays on the activity of ferment processes when soluble substances of grain products being converted into the solution while preparing beer has been investigated. Optimum meanings of the given factors and the time of their influence upon the increasing stability and improving the qualitative indices of the beer must have been investigated.

Опис

Ключові слова

ферменти, гідроліз, лазерне опромінення, затирання, сусло, ferments, hydrolysis, laser rays, must, rubbing over, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Романова, З. М. Вплив лазерного опромінювання на ферментативні процеси у пивоварінні / З. М. Романова, В. С. Зубченко // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 20. - С. 57-58.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced