Спосіб прояснення фруктового соку (Деклараційний патент на корисну модель № 16201)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб прояснення фруктового соку, що передбачає його нагрівання і подальшу обробку природним сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент використовується палигорськіт в концентрації 10-20%. Method clarification of fruit juice, which provides heating and its subsequent processing natural sorbent, wherein that palygorskite as sorbent used in a concentration of 10-20%.

Опис

Ключові слова

адсорбція, палигорськіт, фруктовий сік, освітлення, adsorption, palygorskite, fruit juice, clarification, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на корисну модель №16201, UA МПК (2006) C12Н 1/06 A23L2/70. Спосіб прояснення фруктового соку / С. В. Матко, В. В. Манк, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, З. П. Мельник. - заявл. 21.03.2006 ; опубл. 17.07.2006, Бюл. № 7.

Зібрання