Інтенсицікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гормезису
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано сучасні погляди на енерго-інформаційний обмін у природі. Досліджено вплив малих доз радіації на життєздатність зерен пшениці і активність хлібопекарських дріжджів.
The modern views on energy informational exchange in nature were analized. The effect of low-dose radiation on the viability of wheat and activity of baker's yeast.
Опис
Ключові слова
нейтрони, гормезис, радіація, neutrons, hormesis, radiation, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Жестерева, Н. А. Інтенсифікація процесів харчової технології за допомогою використання ефекту радіаційного гомеозису / Н. А. Жестерева, Л. В. Зоткіна, Л. С. Марценюк, В. К. Дубовий // Харчова промисловість. - К. : НУХТ, 2004. - Вип. 3. – С. 128-130.