Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті представлено результати практичних досліджень техніки сферифікації як методу молекулярних технологій, що дозволяє охарактеризувати основні переваги цього напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
сферифікація, молекулярні технології, альгінат натрію, хлорид кальцію, сфери, добова потреба, органолептична оцінка, сферификация, молекулярные технологии,, альгинат натрию, хлорид кальция, сферы, суточная потребность, органолептическая оценка, spherification, molecular technology, sodium alginate, calcium chloride, spheres, daily requirement, organoleptic evaluation, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Арпуль, О. В. Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства / О. В. Арпуль, Т. А. Сильчук, О. О. Дудкіна // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – № 30. – С. 3-8.