Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано спосіб масляного бісквітного напівфабрикату з додаванням горобинового борошна, отриманого шляхом висушування плодів горобини червоної та їх подрібнення.
The method for biscuit semi-finished product with the addition of ash flour obtained by drying and grinding the fruits of red ash is proposed.
Опис
Ключові слова
горобинове борошно, масляний бісквітний напівфабрикат, борошняні кондитерські вироби, ash flour, biscuit semi-finished product, pastry, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Мирошник, Ю. А. Технологія бісквітних напівфабрикатів із борошном із горобини / Ю. А. Мирошник, В.Ф. Доценко, А.В. Гавриш // Збірник тез доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів "Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельногогосподарств і торгівлі". – Х.: ХДУХТ, 2013. – С. 122.