Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, Г. Л. Рябцев, І. О. Мікульонок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – У 2 ч. - К. : НУХТ, 2013. – Ч. 2. – С. 217 – 218.