Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
промисловість, процес, ректифікація, абсорбція, кристалізація, екстракція, конденсація, азеотропні системи, промышленность, процесс, ректификация, абсорбция, кристаллизация, экстракция, конденсация, азеотропные системы, industry, process, distillation, absorption, crystallization, extraction, condensation, azeotropic system, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Застосування первапорації в комбінованих масообмінних процесах харчової й хімічної технології / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, Г. Л. Рябцев, І. О. Мікульонок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 79 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – У 2 ч. - К. : НУХТ, 2013. – Ч. 2. – С. 217 – 218.