Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка.
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для проведення процесів адсорбування пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка в автоматичному режимі авторами розроблено математичну модель, за допомогою якої можна розрахувати тривалість проведення процесу адсорбції до настання фазової рівноваги.
To carry out the processes of adsorption of pectin shungita of beet juice in the automatic mode the authors developed a mathematical model which can be used to calculate the duration of the adsorption process until the phase equilibrium.
Опис
Ключові слова
адсорбція, пектинові речовини, шунгіт, сік столового буряка, adsorption, pectin, shungite, beet juice, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Шейко, Т. В. Моделювання процесу адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, З. П. Мельник // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012р. - К. : НУХТ, 2012. – С. 30-31.