Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено умови проведення деструкції протопектину. Одержано морозиво на основі активованої рослинної сировини без стабілізаторів структури.
We study the technological conditions of the protopectin destruction. We got the ice-cream on the basis of activated plant raw material without structure stabilizers.
Опис
Ключові слова
пектинові речовини, pectin matters, деструкція протопектину, destruction of protopectin, морозиво, ice-cream, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Поліщук, Г. Є. Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива / Г. Є. Поліщук, Л. М. Мацько // Продукты & ингредиенты. – 2012. – № 11 (97). – С. 30-31.