Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлені результати використання сценарного підхода для оптимального керування технологічними комплексами харчового виробництва, зокрема одно- та багатоасортиментних. Сharacteristics of using the scenario approach for optimal control of Food Processing Facility, in particular single- and many-assortment departments are considered in the thesis.

Опис

Ключові слова

сценарій, сценарне управління, технологічний комплекс, прогнозування, scenario, scenario control, technological complex, prediction, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Власенко, Л. О. Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості / Л. О. Власенко, К. С. Архангельська // Автоматика-2012 : матеріали XІX Міжнародної конференції з автоматичного управління, Київ, 26-28 вересня 2012р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 165.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced