Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)

Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа. Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa)

Опис

Ключові слова

горох, сухі сніданки, екструдовані продукти, продукти швидкого приготування, харчова цінність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, pea, dry breakfasts, extruded products, products of fast preparation, nutritional value

Бібліографічний опис

Патент 24194 UA, МПК A23L 1/18 Спосіб виробництва сухого сніданку / Ковбаса В. М., Миронова Н. Г., Терлецька В. А., Кобилінська О. В., Вознюк П. А., Луцик Ю. П. ; заявник - патентовласник Український державний університет харчових технологій. — № 97063370 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 07.07.1998, Бюл. № 5, 1998 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced