Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)

Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.

Опис

Ключові слова

крохмаль екструдований, хліб пшеничний, борошно з низьким вмістом клейковини, харчова добавка, extruded starch, wheat bread, flour with low gluten content, food additives, кафедра фізики та професійної безпеки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пат. 24618 А Україна, МПК A21D 2/18. Спосіб виробництва хліба / Ковбаса В. М., Кобилінська О. В., Оліфіренко В. М., Баглюк С. В., Лазаренко М. В.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063279 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced