Спосіб виробництва хліба (Патент на винахід № 24618)
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Спосіб виробництва хліба, включає підготовку сировини з внесенням поліпшуючої добавки, заміс тіста, бродіння, вистоювання, випікання, відрізняється тим, що при підготовці сировини в якості поліпшуючої добавки використовують екструдований пшеничний крохмаль в кількості 0,5-1,5%, а бродіння проводять на протязі 2,5-3,0 год. Method for bread production includes preparation of raw materials with improver additive, dough kneading, fermentation, proofing, baking, difference is than in the preparation of raw materials. Extruded wheat starch is used as food additive in the amount of 0,5-1,5 %, and fermentation is carried out for 2.5-3.0 hours.
Description
Citation
Пат. 24618 А Україна, МПК A21D 2/18. Спосіб виробництва хліба / Ковбаса В. М., Кобилінська О. В., Оліфіренко В. М., Баглюк С. В., Лазаренко М. В.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063279 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.