Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено встановлені раціональні режими ферментолізу фаршу з товстолобу ферментним препаратом. Вивчено вплив температури та тривалості процесу на ефективність ферментування рибної сировини прісноводного походження.
The article presents a rational set modes fermentolizu minced carp enzymes. Influence of temperature and duration of fermentation on the efficiency of raw freshwater fish origin.
Опис
Ключові слова
товстолоб, фарш, ферментний препарат, ферментування, гідроліз білків, carp, stuffing, enzymes, fermentation, hydrolysis of proteins, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пешук, Л. В. Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого / Л. В. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 10-13.