Розроблення сухих молочно-рослинних концентратів антиоксидантної дії

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі літературного огляду та експериментальних досліджень нами запропоновано рецептури сухих молочно-рослинних концентратів. Вивчено органолептичні, фізико-хімічні, фізико-механічні властивості та доведено, що внесення сухих соків у запропонованій кількості не погіршує розчинних властивостей готових продуктів і водночас збагачує їх природними антиоксидантами. Literaturnogo under review and eksperimentalnyh studies suggested formulation of dry milk and vegetable concentrates. Studied organoleptic, physico-chemical properties, and it is proved that the introduction of dry juice in a sentence does not affect the amount of soluble properties of the finished product and at the same time enriches their natural

Опис

Ключові слова

антиоксиданти, молочно-рослинні концентрати, antioksidant, milk vegetable concentrates, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Волох, Т. О. Розроблення сухих молочно-рослинних концентратів антиоксидантної дії / Т. О. Волох, Т. Я. Харiтон // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези Всеукраїнської науково-практичної конференцїї молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р. – Харків : ХДУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 34.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced