Аналіз причин виникнення вибухів на промислових підприємствах
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В результаті проведених аналітичних досліджень визначено основні причини та джерела небезпек. З’ясовано, що причиною виникнення аварії (аварійної ситуації) на виробництві харчової промисловості є можливі вибухи і пожежі, а їх наслідки – це руйнування і пошкодження будівель і споруд, техніки і обладнання, вихід із ладу, ліній зв’язку, енергетичних та комунікаційних споруд, нещасні та смертельні випадки серед обслуговуючого персоналу та населення.
As a result of analytical studies identified the main causes and sources of hazards. It was found that the cause of the accident (emergency) on the production of food is possible explosions and fires and their consequences - the destruction and damage to buildings, machinery and equipment, go down, communication lines, power and communication construction, accidents and fatalities among staff and the public.
Опис
Ключові слова
небезпека, nazard, аварія, accident, аварійна ситуація, emergency situation, вибух, explosion, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Левченко, О. Г. Аналіз причин виникнення вибухів на промислових підприємствах / О. Г. Левченко, Н. В. Володченкова // Проблеми охорони праці, промислової та цивільної безпеки : восьма науково-методична конференція, 14-15 травня 2013 р. – К. - 2013. – С. 76-78.