Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модел № 66633)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Морозиво молочно-пшеничне містить сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жир, цукор та воду, як стабілізатор та збагачувальний елемент містить зародки пшениці. Склад морозива молочно-пшеничного дає можливість отримати продукт з привабливим зовнішнім виглядом, який має оригінальні смак і аромат та підвищену біологічну цінність. A milk-wheat ice-cream comprises a dry nonfat residue, milk fat and vegetable one, sugar and water, also it comprises wheat germs as a stabilizing agent and an enriching element. The milk-wheat ice-cream composition allows obtaining a product with attractive appearance, which has an original taste and aroma and increased biological value.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 66633 UA, МПК (2011.01) A23G 9/00. Склад морозива молочно-пшеничного / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, Ф. В. Перцевий. - u 2011 07855; заявл. 22.06.2011 ; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced