Формування підприємницького середовища в харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто процес формування підприємницького середовища в харчовій промисловості, зокрема в пиво безалкогольній галузі, проаналізовано розподіл промислових підприємств за формами власності та визначено, що за останні роки в Україні закладено основу формування та розвитку інститутів підтримки підприємництва. The process of forming the business environment in the food industry, particularly in the field of non-alcoholic beer, analyzed the distribution industry by ownership and determined that in recent years in Ukraine laid the foundation formation and development of institutions supporting entrepreneurship.

Опис

Ключові слова

формування, підприємницьке середовище, харчова промисловість, formation, business environment, food industry, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Тимченко, О. І. Формування підприємницького середовища в харчовій промисловості / О. І. Тимченко // Матеріали сьомої міжнародної науково-технічної конференції. - К.: УДУХТ, 2001. - С. 130-131.