Проблеми кооперації в м’ясному скотарстві та принципи формування системи цін на м’ясну продукцію

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглядаються проблеми кооперації в м’ясному скотарстві та принципи формування системи цін на м’ясну продукцію. Examined the problems of cooperation in meat cattle breeding and principles of the system of prices for meat products.

Опис

Бібліографічний опис

Кутас, О. О. Проблеми кооперації в м’ясному скотарстві та принципи формування системи цін на м’ясну продукцію / О. О. Кутас, П. І. Шаран // Управління розвитком соціально-економічних систем : глобалізація, підприємництво, стале економічне зростання : Праці Перша міжнародна друга всеукраїнська наукова конференція студентів та молодих учених. - 2001. - Ч. 1. - С. 242-243.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в