Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі

Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто причини низької економічної ефективності м’ясопереробних підприємств України та основні напрями підвищення конкурентоспроможності галузі. Considered the reasons for the low economic efficiency of meat processing enterprises of Ukraine and the main directions of improving the competitiveness of the industry.

Опис

Ключові слова

конкурентоспроможність, м’ясопереробна галузь, економічна ефективність, собівартість продукції, competitiveness, meat processing industry, economic efficiency, cost of production, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Кутас, О. О. Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі / О. О. Кутас // 68-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2002 р. : тези доповідей. - 2002. – Ч. 1. – С. 85-86.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced