Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі
Файли
Дата
2002
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто причини низької економічної ефективності м’ясопереробних підприємств України та основні напрями підвищення конкурентоспроможності галузі.
Considered the reasons for the low economic efficiency of meat processing enterprises of Ukraine and the main directions of improving the competitiveness of the industry.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, м’ясопереробна галузь, економічна ефективність, собівартість продукції, competitiveness, meat processing industry, economic efficiency, cost of production, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Кутас, О. О. Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі / О. О. Кутас // 68-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2002 р. : тези доповідей. - 2002. – Ч. 1. – С. 85-86.