Харчові добавки для молочних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові добавки, молочні продукти, dietary supplements, dairy products, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Харчові добавки для молочних продуктів / В. С. Тотміна, І. І. Сухоцький, І. А. Волохатий // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 4. – С. 380–382.