Дослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерах
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Методом диференціальної скануючої калориметрії визначено вміст зв’язаної води в системі крохмаль-вода для різних видів крохмалю при зміні концентрації рідкої фази та в процесі клейстеризації.
The content of bound water in starch-water system, for different types of starch, by changing the concentration of liquid phase and in the process of gelation was determined by the method of differential scanning calorimeters. Key words: calorimetric, starch, paste, bound water.
The content of bound water in starch-water system, for different types of starch, by changing the concentration of liquid phase and in the process of gelation was determined by the method of differential scanning calorimeters. Key words: calorimetric, starch, paste, bound water.
Опис
Ключові слова
калориметрія, calorimetric, крохмаль, клейстер, зв’язана вода, starch, paste, bound water, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Грабовська, О. В. Дослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерах / О. В. Грабовська, О. С. Парняков, В. А. Михайлик // Наукові праці ОНАХТ. – 2011. – Вип. 40, Т. 2. – С. 76-80.