Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Cпосіб відрізняється тим, що антисептик «Каморан» задають на стадії оцукрювання крохмалю в дозі 0,0005-0,0009 % до об’єму середовища періодично з інтервалом 2-3 години рівними дозами.
The method differs in that the antiseptic «Kamoran» added in the stage saccharification starch in the dose of 0,0005-0,0009 % of the volume of the environment periodically at an interval of 2-3 hours equal doses.
Опис
Ключові слова
кислотоутворююча мікрофлора, оцукрювання, ударна доза антисептика, acid formation microorganisms, saccharification, the loading dose of antiseptic
Бібліографічний опис
Пат. України №56635, МПК С 12 Р 7/06. Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту / П.С. Кудирко, Л.В.Левандовський С.Т.Олійнічук та ін.; заявл. 02.08.2002; опубл. 15.12.2005, Бюл. №12.