Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Cпосіб відрізняється тим, що антисептик «Каморан» задають на стадії оцукрювання крохмалю в дозі 0,0005-0,0009 % до об’єму середовища періодично з інтервалом 2-3 години рівними дозами. The method differs in that the antiseptic «Kamoran» added in the stage saccharification starch in the dose of 0,0005-0,0009 % of the volume of the environment periodically at an interval of 2-3 hours equal doses.

Опис

Ключові слова

кислотоутворююча мікрофлора, оцукрювання, ударна доза антисептика, acid formation microorganisms, saccharification, the loading dose of antiseptic

Бібліографічний опис

Пат. України №56635, МПК С 12 Р 7/06. Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту / П.С. Кудирко, Л.В.Левандовський С.Т.Олійнічук та ін.; заявл. 02.08.2002; опубл. 15.12.2005, Бюл. №12.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced