Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
It is given the general characteristic, chemical composition, nutritional and biological value of Pleurotus ostreatus mushrooms. Special attention is paid to the protein complex of Pleurotus ostreatus.
Наведено загальну характеристику гливи звичайної, її хімічний склад, харчову та біологічну цінність. Особлива увага приділяється білковому комплексу гливи.
Опис
Ключові слова
pleurotus ostreatus mushrooms, bakery industry, alimentary protein, amino acids, глива звичайна, хлібопекарська промисловість, харчовий протеїн, амінокислоти, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Ященко, В. С. Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry / В. С. Ященко, Л. Ю. Арсеньєва, Є. С. Смірнова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція, 25 квітня 2013 р.: тези доповідей. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Vol. 2. – P. 420.