The nanostructure’s management is the basis for a functional fatty foods’ production
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
We were the first who developed the functional types of butter with herbal supplements – such as polysaccharides and cryopowders.Ми були першими, хто розробили функціональні типи масла з рослинними добавками - такими як полісахариди і кріопоршки.
Опис
Ключові слова
butter, herbal supplements, nanostructure, вершкове масло, рослинні добавки, наноструктура, сливочное масло, растительные добавки, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ivanov, S. The nanostructure’s management is the basis for a functional fatty foods’ production / S. Ivanov, T. Rashevskaya//Food Process Engineering in a Changing World. Congress Proceedings. – Athens, Greece, 2011. – P. 847-848.