Sweet Sorghum – Alternative Feed Stock in Food Industry

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дана стаття присвячена прблемі використання альтернативної сировини рослинного походження – цукрового сорго в харчовій продукції. Авторами наголошується на перевагах у використанні цієї рослини в порівнянні з соєвими бобами, цукровим буряком, пшеницею при виробництві харчових продуктів і фармацевтичній промисловості. Це обумовлено фізіологічними характеристиками і функціональними особливостями цукрового сорго

Опис

Ключові слова

цукрове сорго, сухі речовини, цукровий сироп, харчова цінність, сахарное сорго, сухие вещества, сахарный сироп, пищевая ценность, sweet sorghum, solids, sugar syrup, nutritional profile, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Karputina, D. Sweet Sorghum – Alternative Feed Stock in Food Industry / D. Karputina // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 4. – P. 427–428.