Classification nanostructure multicomponent organic fat

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

We studied nanostructure of complex organic systems fat/water/natural organic material.

Опис

Ключові слова

fat phase, nanostructure, nanoelements, наноструктура, жирова фаза, наноелементи, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Rashevskaya, T. Classification nanostructure multicomponent organic fat / T. Rashevskaya // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2005. - P. 101.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced