Electronic nose – multisensory system for identification of juices and juice products, determination of safety and quality

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сокова продукція, показники ідентифікації, електронній ніс, мультисенсорна система, безпека, оцінка аромату соків, соковая продукция, показатели идентификации, электронный нос, мультисенсорная система, безопасность, оценка аромата соков, juice products, parameters of identification, electronic nose, multisensory system, safety, evaluation of juice aroma, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Kalinichenko, A. Electronic nose – multisensory system for identification of juices and juice products, determination of safety and quality / A. Kalinichenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – № 4. – P. 430–431.