The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The processes of the butter structure formation have been studied by the electron microscopy method which showed that it contains destroyed and partially impaired fat globules.Процеси формування структури вершкового масла були вивчені методом електронної мікроскопії, яка показала, що структура містить зруйновані і частково зруйновані жирові кульки.

Опис

Ключові слова

butter, submicrostructure, crystalline layers, вершкове масло, субмікроструктура, кристалічні шари, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter / I. Gulyi, T. Rashevskaya, N. Pryadko, M. Nischenko, S. Likhtorovich // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg,France,2001. - P.36.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced