Актуальні питання безпечності харчової продукції
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянуті основні аспекти впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості.
The article describes the main aspects of the implementation of the HACCP system in the food industry.
Опис
Ключові слова
система управління безпечністю харчових продуктів, принципи НАССР, критичні точки контролю, system of food safety management, principles of HACCP critical control points, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Актуальні питання безпечності харчової продукції / Ж. К. Сіднєва // Стан, тенденції та перспективи розвитку аграрної економіки : колективна монографія. – 2012. : Сочінський, 2012. – Ч. 1. – 236 с. - С. 76-82.