The perspective of inulin use in butter industry
Файли
Дата
1997
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The purpose of the work is to study the expedience and perspectivity
to use inulin in the production of butter and its analogues.Метою роботи є вивчення доцільності та перспективності
використовувати інулін у виробництві вершкового масла та його аналогів.
Опис
Ключові слова
butter, inulin, functional food, вершкове масло, інулін, функціональні продукти, сливочное масло, инулин, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
The perspective of inulin use in butter industry/ T. Rashevska, I. Gulyy, L. Bobrovnikov, I. Grinenko // International Workshop on inulin as medicine & food ingredient. Book of Abstracts. - Kiev, 1997. - P. 31.