The perspective of inulin use in butter industry

Ескіз

Дата

1997

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The purpose of the work is to study the expedience and perspectivity to use inulin in the production of butter and its analogues.Метою роботи є вивчення доцільності та перспективності використовувати інулін у виробництві вершкового масла та його аналогів.

Опис

Ключові слова

butter, inulin, functional food, вершкове масло, інулін, функціональні продукти, сливочное масло, инулин, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

The perspective of inulin use in butter industry/ T. Rashevska, I. Gulyy, L. Bobrovnikov, I. Grinenko // International Workshop on inulin as medicine & food ingredient. Book of Abstracts. - Kiev, 1997. - P. 31.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced