Peculiarities of positron annihilation with electrons in the vicinity of nanovoids in amorphous and crystalline triglycerides
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The presence of nanovoids in the structure of fatty-acid triglycerides was
confirmed by means of the positron annihilation spectroscopy. Наявність нанопорожнин в структурі тригліцеридів жирних кислот було підтверджена за допомогою спектроскопії позитронної аннігіляції.
Опис
Ключові слова
nanovoids, triglycerides, positron annihilation, нанопорожнини, тригліцериди, позитронная аннігіляція, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Peculiarities of positron annihilation with electrons in the vicinity of nanovoids in amorphous and crystalline triglycerides/ T. Rashevska, I. Gulyi, M. M. Nischenko, S. P. Lihtorovich // MRS Spring Meeting. - San Francisco, USA, 2001. - P. 202.