Peculiarities of positron annihilation with electrons in the vicinity of nanovoids in amorphous and crystalline triglycerides

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The presence of nanovoids in the structure of fatty-acid triglycerides was confirmed by means of the positron annihilation spectroscopy. Наявність нанопорожнин в структурі тригліцеридів жирних кислот було підтверджена за допомогою спектроскопії позитронної аннігіляції.

Опис

Ключові слова

nanovoids, triglycerides, positron annihilation, нанопорожнини, тригліцериди, позитронная аннігіляція, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Peculiarities of positron annihilation with electrons in the vicinity of nanovoids in amorphous and crystalline triglycerides/ T. Rashevska, I. Gulyi, M. M. Nischenko, S. P. Lihtorovich // MRS Spring Meeting. - San Francisco, USA, 2001. - P. 202.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced