Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Методом рентгеноструктурного аналізу вивчено вплив добавки кріопорошку
бруньок чорної смородини на поліморфні перетворення в жировій фазі вершкового
масла. We studied blackcurrant buds ampact on phase transformation in butter by X-ray analysis.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, поліморфізм, тригліцериди, butter, polymorphism, triglycerides, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1. - С. 118-123.