Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Методом рентгеноструктурного аналізу вивчено вплив добавки кріопорошку
бруньок чорної смородини на поліморфні перетворення в жировій фазі вершкового
масла. We studied blackcurrant buds ampact on phase transformation in butter by X-ray analysis.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, поліморфізм, тригліцериди, butter, polymorphism, triglycerides, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1. - С. 118-123.