Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методом рентгеноструктурного аналізу вивчено вплив добавки кріопорошку бруньок чорної смородини на поліморфні перетворення в жировій фазі вершкового масла. We studied blackcurrant buds ampact on phase transformation in butter by X-ray analysis.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, поліморфізм, тригліцериди, butter, polymorphism, triglycerides, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Рашевська, Т. О. Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1. - С. 118-123.

Зібрання