Технологічне обладнання галузі : практикум
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Курс є основним для формування у спеціаліста творчого потенціалу,
необхідного для самостійної постановки нових інженерних задач, пошуку
нових конструкторсько-технологічних рішень, які повинні забезпечити
підвищення якості продукції, інтенсифікацію виробництва і економію ресурсів.
The course is essential for the formation of a specialist creative potential,
necessary for independent productions new engineering problems, search
New design decisions that should provide
improve product quality, intensification of production and conserve resources.
Опис
Ключові слова
технологічне обладнання, м'ясна промисловість, technological equipment, meat industry, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Технологічне обладнання галузі : практикум для студентів спеціальностей 7.05050313, 8. 05050313 «Обладнання переробних і харчових виробництв» спеціалізація «Обладнання виробництв з перероблення м'яса», «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
денної та заочної форм навчання / уклад. О. М. Чепелюк, С. Д. Беседа, В. М. Таран, І. Г. Бабанов. - К. : НУХТ, 2011. – 113 с.