Modeling of mixing bread dough process using computational techniques
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Mixing is a crucial operation in the bakery industry. The bread dough is a very complex material, considered viscoelastic whose behavior depends on moisture content and temperature. This article aim is to develop advanced technology for modeling bread dough mixing, in order to provide a predictive capability of optimum design parameters of dough mixers using computational techniques.
Опис
Ключові слова
змішування, тісто, моделювання, flow vision, mixing, bread dough, modeling, simulation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Modeling of mixing bread dough process using computational techniques / M. Luchian, S. Stefanov, I. Litovchenko, I. Michailov, W. Hadgijski // Modern Technologies, in the Food Industry-2012, 1-3 November, 2012, Chişinău (Republic of Moldova). - 2012. - Volume I. - Р. 123-128.