Фарш "Молочний" з перепелиними яйцями (Патент на корисну модель № 80719)
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Фарш ”Молочний” містить яловичину, свинину, меланж, сухе молоко та додатково перепелині яйця.
Mincemeat "Milk" includes beef, pork, egg, dry milk and additionally quail eggs.
Опис
Ключові слова
фарш, minced meat, яловичина, beef, меланж, egg, перепелині яйця, quail eggs, сухе молоко, dry milk, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент України на корисну модель № 80719, А23L1/31. Фарш “Молочний” з перепелиними яйцями / Гончаров Г. І., Пасічний В. М., Страшинський І. М., Заворицька Д. Г. , Юрченко Я. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201214263 ; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.