Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технологію морозива з цукрозамінниками до складу якого входить соєвий ізолят і пюре чорниці. Поєднання молочно-вуглеводної основи морозива з соєвмісним білковим компонентом і пюре чорниці надасть продукту привабливих споживчих характеристик, підвищить біологічну цінність, збагатить вітамінний і мінеральний склад. The technology of ice cream with the sugar substitute which includes soy isolate and blueberry puree. The combination of milk and carbohydrate-based ice cream with soy-containing protein component and mashed blueberries will get a product with attractive consumer characteristics, high biological value, enrich the vitamin and mineral content.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, фруктоза, fructose, соя, soja, чорниця, blueberries, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею / Т. Г. Осьмак, Г. М. Туркова, Н. С. Орлов, К. А. Козачок // Молочное дело. – 2013. – № 3. – С. 19-21.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced