Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою
Файли
Дата
2000
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Висвітлено способи формування виробів з тіста з начинкою. Вказано на ряд типових недоліків при формуванні виробів. Дано пропозиції щодо усунення існуючих недоліків і подальшого удосконалення процесу.
Deals with methods of forming products made of dough with filling. Indicated on a number of typical defects in the formation of products. The proposal to eliminate existing weaknesses and further improve the process.
Опис
Ключові слова
process improvement, тісто, начинка, удосконалення процесу, dough, filling, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Таран, В. М. Вдосконалення процесу виготовлення виробів з тіста з начинкою / В. М.Таран, А. О. Титарчук, Л. М. Мізнік // Харчова промисловість. – 2000. – Вип. 45. - С. 65-68.