Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Аналізується влив відокремлення осаду до основного вапнування і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях на якісні показники очищеного соку та шляхи їх підвищення. Analyzes the impact of the precipitate to the main liming and stepdown alkalinity I and II of carbonation on the quality parameters of the purified juice and ways to improve.

Опис

Ключові слова

фільтрація, карбонізація, дифузійний сік, кольоровість, filtration, saturation, diffusive juice, coloured, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Технологічні показники очищених соків в способі з відокремленням осаду і ступінчастого зниження лужності на І та ІІ карбонізаціях / Ю. М. Резніченко, І. Б. Петриченко, В. Ю. Виговський, В. В. Таран, М. В. Рябченко // Цукор України – 2013. – №5 (89) – С. 21–24.

Зібрання