Концепція сценарно-синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені та охарактеризовані основні етапи створення систем сценарного та синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв.
Resulted and described the basic stages of creation of the systems of scenario and sinergistical management the technological complexes of food productions.
Опис
Бібліографічний опис
Кишенько, В. Д. Концепція сценарно-синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв / В. Д. Кишенько // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. - К. НУХТ – 2010. - С. 57.