Концепція сценарно-синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведені та охарактеризовані основні етапи створення систем сценарного та синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв. Resulted and described the basic stages of creation of the systems of scenario and sinergistical management the technological complexes of food productions.

Опис

Бібліографічний опис

Кишенько, В. Д. Концепція сценарно-синергетичного керування технологічними комплексами харчових виробництв / В. Д. Кишенько // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. - К. НУХТ – 2010. - С. 57.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в