Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Наукові праці НУХТ

Abstract

У лабораторних умовах оцінено харчову і біологічну цінності, а також екологічну безпеку отриманих низькотемпературним способом за допомогою рідкого азоту сублімованих продуктів із традиційної і нетрадиційної сировини різних видів. Відповідно до отриманих результатів усі продукти містять важливі біокомпоненти, відповідають санітарним нормам якості харчових продуктів, тому можуть бути використані як для масового споживання, так і для профілактичних цілей.

Description

Citation

Сімахіна, Г. О. Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ - 2003. - №14. - С. 41-44.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By