Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Наукові праці НУХТ
Abstract
У лабораторних умовах оцінено харчову і біологічну цінності, а також екологічну безпеку отриманих низькотемпературним способом за допомогою рідкого азоту сублімованих продуктів із традиційної і нетрадиційної сировини різних видів. Відповідно до отриманих результатів усі продукти містять важливі біокомпоненти, відповідають санітарним нормам якості харчових продуктів, тому можуть бути використані як для масового споживання, так і для профілактичних цілей.
Description
Citation
Сімахіна, Г. О. Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ - 2003. - №14. - С. 41-44.