Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Наукові праці НУХТ

Анотація

У лабораторних умовах оцінено харчову і біологічну цінності, а також екологічну безпеку отриманих низькотемпературним способом за допомогою рідкого азоту сублімованих продуктів із традиційної і нетрадиційної сировини різних видів. Відповідно до отриманих результатів усі продукти містять важливі біокомпоненти, відповідають санітарним нормам якості харчових продуктів, тому можуть бути використані як для масового споживання, так і для профілактичних цілей.

Опис

Ключові слова

харчова безпека, нові технології, рослинна сировина, біологічна цінність, food safety, new technologies, plantstuff, biological value, пищевая безопасность, новые технологии, растительное сырье, биологическая ценность, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Екологічні та медико- біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводомістких продуктів / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // Наукові праці НУХТ - 2003. - №14. - С. 41-44.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced