Створення комплексної цільової програми для підвищення управління якості продукції
Вантажиться...
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Для комплексного вирішення проблем підвищення якості продукції, пропонується застосовувати комплексної цільової програми. Ця програма лежить в основі програмно – цільового методу планування та застосовується для вирішення великих багатоцільових проблем, що мають комплексний характер, до яких відноситься і проблема підвищення якості продукції.
An integrated targeted program is considered in order to fully solve the issue of product quality improvement. This program underlies program-targeted method of planning and is used to solve a range of multi-purpose problems of complex nature which are related to the issue of product quality improvement.
Опис
Ключові слова
якість, якість продукції, підприємство, хлібопекарська галузь, показники, внутрішні фактори, ефективність, quality, quality of products, enterprise, bakery sector, indexes, internal factors, efficiency, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л. Створення комплексної цільової програми для підвищення управління якості продукції / Ю. Л. Труш // Наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - 2012. - № 3. - С. 107-108.